Wat kan Meiwurkje voor je doen

Persoonlijke aandacht, deskundigheid en samenwerken. Onze kernwaarden staan voor wat wij belangrijk vinden en hoe we met elkaar omgaan. Ze houden ons scherp en alert. Wij zetten waarden om in echte daden. We doen! Voor onze uitzendkrachten, maar ook voor werkgevers. Wat kunnen we voor je doen?

Ik zoek werk

Bekijk ons actuele aanbod aan vacatures, onder andere in de zorg, techniek, bouw, ICT, detailhandel of horeca. Reageer eenvoudig en snel op de vacatures. Het werk(t) echt!

Ik wil me inschrijven

Niet gevonden wat je zoekt? Schrijf je dan vrijblijvend in! Dan gaan wij voor jou op zoek en houden je op de hoogte van nieuwe, interessante vacatures.

Ik zoek personeel

Met meer dan 20 jaar ervaring en een netwerk van meer dan 500 specialisten ben je bij ons in goede handen om geschikt personeel te vinden. Uitzenden, Detacheren, Werving & selectie!

Groei

Martijn zocht groei,
Martijn groeit in zijn werk

Meiwurkje werk(t)

ZZP-bemiddeling

Bent u ZZP'er? Meiwurkje verzorgt afhankelijk van uw wensen de bemiddeling, overeenkomsten, facturen en uw debiteurenbeheer. Zo heeft u meer tijd voor uw eigen werkzaamheden. Dankzij ons grote netwerk kunnen we daarnaast opdrachtgever en ZZP’er verbinden. Bel of mail als u hier meer over wilt weten.

Gecertificeerd

zodat we jou kwaliteit kunnen bieden

Neem direct contact op