Wat kan Meiwurkje voor je doen

Persoonlijke aandacht, deskundigheid en samenwerken. Onze kernwaarden staan voor wat wij belangrijk vinden en hoe we met elkaar omgaan. Ze houden ons scherp en alert. Wij zetten waarden om in echte daden. We doen! Voor onze uitzendkrachten, maar ook voor werkgevers. Wat kunnen we voor je doen?

Ik zoek werk

Bekijk ons actuele aanbod aan vacatures, onder andere in de zorg, techniek, bouw, ICT, detailhandel of horeca. Reageer eenvoudig en snel op de vacatures. Het werk(t) echt!

Ik wil me inschrijven

Niet gevonden wat je zoekt? Schrijf je dan vrijblijvend in! Dan gaan wij voor jou op zoek en houden je op de hoogte van nieuwe, interessante vacatures.

Ik zoek personeel

Met meer dan 20 jaar ervaring en een netwerk van meer dan 500 specialisten ben je bij ons in goede handen om geschikt personeel te vinden. Uitzenden, Payroll, Werving & selectie!

Groei

Martijn zocht groei,
Martijn groeit in zijn werk

Meiwurkje werk(t)

Payrolling

Heeft u dé kandidaat gevonden maar wilt u niet de administratieve handelingen en werkgeversrisico's van een (extra) medewerker op de loonlijst? Dat kan! Met payrolling staan uw mensen bij ons op de loonlijst. Wij nemen uw personeel op papier in dienst en worden daarmee zijn of haar juridisch werkgever. En u? U geeft leiding, heeft zeggenschap, maar draag niet de risico's en de zorgen. De voordelen: flexibiliteit, uw administratie is overzichtelijker (kostenbesparend!) en u heeft duidelijkheid vooraf over uw personele kosten.

Gecertificeerd

zodat we jou kwaliteit kunnen bieden

Deel deze pagina

Neem direct contact op