5 topvacatures voor mensen die goed zijn met hun handen

bouwvakker op bouwplaats met helm

Ben je wel toe aan een nieuwe uitdaging? Een nieuw project om je tanden in te zetten, of een nieuwe omgeving om te verkennen? Dan hebben wij vijf interessante vacatures in de regio’s Heerenveen en Lemmer om te bekijken.

#1: Buitendienst monteur

  • Waar: internationaal

Als buitendienstmonteur plaats je silo's en tanks. Je verricht hijswerkzaamheden, lamineert op locatie composiet, bouwt staalconstructies en sluit alles aan. Omdat de projecten in binnen- en buitenland zijn, ben je veel van huis en overnacht je geregeld in luxe hotels. Bij deze baan hoort een rooster van 45 uur, waar je na elke vier weken telkens een week vrij bent.

>  Alles over deze vacature

 

#2: Inhanger

  • Waar: Kampen

Als inhanger in een spuiterij zet je trailers klaar en hang je ze in de kraanbaan. Een secuur klusje, waarbij het eindresultaat wordt bepaald door hoe goed jij kunt maskeren en afdoppen. Je werkt in ploegendiensten, waarbij je de helft van de week om 16.00 uur vrij bent en de andere week pas om 14.45 hoeft te beginnen.

>  Alles over deze vacature

 

#3: Timmerman

  • Waar: Emmeloord

Als timmerman ga je werken aan de meest uiteenlopende projecten. De ene dag renoveer je een badkamer, de andere dag verbouw je een winkelpand of bedrijfsgebouw. Ook complete verbouwingen van woonhuizen horen bij jouw werk (zoal de dakopbouw en aanbouw). Je krijgt een goede werkomgeving met veel ruimte voor je eigen ontwikkeling en uiteraard een salaris wat past bij jouw ervaring als vakman.

> Ales over deze vacature

 

#4: Schoonmaakmedewerker bootverhuur

Waar: Sneek

Bij dit bootverhuurbedrijf ga je aan de slag als schoonmaakmedewerker. Verhuurde boten worden teruggebracht en door jou vakkundig schoongemaakt, zodat ze er spik en span uitzien als de volgende toerist voor de deur staat. Het betreft een functie voor vier uur in de week en is dus ideaal als bijbaantje.

>  Alles over deze vacature

 

 

#5: Commercieel medewerker binnendienst

  • Waar: Creil

Als commercieel medewerker binnendienst ben je het visitekaartje van een agrarisch bedrijf. Je hebt hiervoor veel contact met klanten en prospects. De meeste klantcontacten verlopen telefonisch, maar je spreekt ook klanten op open dagen (die je zelf mag organiseren) en op locatie bij de klant. Je adviseert, beheert orders (inkomend en uitgaand) en verzorgt de offertes. Deze functie vraagt om zowel een flinke dosis zelfstandigheid als een commercieel gevoel en geeft je daar veel vrijheid voor terug.

>  Alles over deze vacature

 

Interesse? Reageer dan direct op de vacature en we plannen binnenkort een kennismaking.