De top 5 vacatures van mei in Heerenveen en Lemmer

Is het tijd voor een andere baan? We selecteerden de vijf meest aansprekende vacatures van mei in Heerenveen en Lemmer. Kijk snel of er wat voor je bij zit!

Wat past bij jou?

1. Ontwikkelen van systemen voor bodemonderzoek (Heerenveen)

Ben je werktuigbouwkundige? Werk mee aan de ontwikkeling en het goed functioneren van bodemonderzoeksystemen. Onze opdrachtgever zoekt naast de juiste skills een kandidaat vol trots en enthousiasme. Verwacht prima arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid opleidingen te volgen. Reageer direct op de vacature werktuigbouwkundig engineer.

2. Meewerken aan de ontwikkeling en het goed functioneren van meetsystemen (Heerenveen)

Heb je een afgeronde opleiding meet en regeltechniek, mechatronica, elektronica of iets vergelijkbaars? Werk mee aan de ontwikkeling en het goed functioneren van meetsystemen voor bodemonderzoek. Variatie en zelfstandigheid gegarandeerd, net als goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Solliciteer op de vacature Engineer elektronica meetsystemen.

3. Engineering, calculatie, planning en advies (Heerenveen)

Geen dag is hetzelfde bij de organisatie waar jij als werkvoorbereider klimaatbeheersing aan de slag gaat. We vragen van jou onder meer een afgeronde MBO+ opleiding richting elektrotechniek, werktuigbouw of installatietechniek en vakkennis van HVAC-installaties is een pré. Bekijk de vacature Werkvoorbereider en reageer direct.

4. Aanleg en onderhoud van particuliere tuinen en bedrijfsterreinen (Heerenveen)

Afwisselend werk in een professioneel hoveniersbedrijf en een enthousiaste werkomgeving met ruimte voor eigen inbreng en zelfontplooiing. Als dit is wat bij je past, ontdek dan de volledige vacature Vakbekwaam hovenier

5. Bedrijfswagens inrichten (Lemmer)

Richt bedrijfswagens zelfstandig in en monteer alle voorkomende carrosserie-aanpassingen. Je hebt niet alleen technische werkervaring, maar ook technisch inzicht. Zie je het voor je? Ga naar de vacature Bedrijfswagen inrichting monteur.

Jij staat voorop bij Meiwurkje

Aan de slag in één van bovenstaande functies? Je werkt dan via Meiwurkje. Bij Meiwurkje sta jij voorop. Wij kijken namelijk niet alleen naar wat je nu kunt, maar we gaan ook samen met jou kijken waar je over een week, een maand of een jaar wilt staan. Zo zorgen we samen voor jouw nieuwe carrièrekansen. Jouw talenten komen volledig tot uitdrukking bij de projecten van onze opdrachtgever(s).