Optimale driehoek vakman, bouwbedrijf en uitzendbureau

Bij de start van Rogé, zo’n 35 jaar geleden, zorgden de eigenaren van het huidige Meiwurkje voor de verloning van de medewerkers. Inmiddels werken gemiddeld acht mensen via het uitzendbureau voor het gespecialiseerde metselbedrijf dat vanuit Bolsward opereert.


Roge’s Jacob Jan Oostra (eigenaar, directeur, ingenieur): ‘Ik heb nooit iemand op straat hoeven zetten, ook niet in crisistijden. Dat vind ik belangrijk en komt mede door Meiwurkje. Zij zorgen voor de flexibele schil op een manier die aansluit bij het soort werkgeverschap dat ik ambieer. Het moet een optimale situatie zijn voor uitzendkracht, bureau en opdrachtgever. Die driehoek werkt met Meiwurkje ideaal.’


“Meiwurkje denkt mee, heeft kennis, kent de bouw en
weet precies waar ik als opdrachtgever behoefte aan heb.”


Rogé heeft 50 mensen in dienst, nieuwe mensen werken eerst een of twee jaar via Meiwurkje voor Oostra ze in dienst neemt. ‘De voordelen voor mij? Meiwurkje denkt mee. Ze hebben kennis van de bouw, verloning en wetgeving. Er gaat eigenlijk nooit iets fout. Meiwurkje ontzorgt.’

Rogé Metselwerken

Rogé Metselwerken is een gespecialiseerd metselbedrijf. Nieuwbouwprojecten, onderhouds- en renovatieprojecten behoren tot de werkzaamheden van Rogé.

Meiwurkje werk(t)

Persoonlijke aandacht, deskundigheid en samenwerken. Onze kernwaarden staan voor wat wij belangrijk vinden en hoe we met elkaar omgaan. Ze houden ons scherp en alert. Wij zetten waarden om in echte daden. We doen. Voor onze uitzendkrachten, maar ook voor werkgevers. We staan voor je klaar.