Meiwurkje: uitzenden, detacheren, zzp-bemiddeling

Meiwurkje denkt graag mee en kan meerdere oplossingen verzorgen die aansluiten bij uw organisatiebehoefte:

Uitzenden
U bent op zoek naar een tijdelijke werknemer? Dan adviseren wij u iemand in te huren op uitzendbasis. U zet onze krachten in op het moment dat u ze nodig heeft. De voordelen voor u? Flexibiliteit, kostenbesparing, geen administratieve rompslomp en minder risico. U kunt rekenen op gemotiveerde medewerkers die zich willen inzetten voor uw organisatie. Meiwurkje fungeert als werkgever en vervult daarin dan ook alle verplichtingen.

Detacheren
U heeft voor langere tijd gemotiveerde professionals nodig, maar kunt nog niet overzien of die behoefte structureel is? Dan biedt detacheren een mooie oplossing: wel de zekerheid van professionele werknemers maar niet de risico’s van een vast contract. Het grootste voordeel van detacheren is dat u mensen maar tijdelijk aan u bindt.

ZZP-bemiddeling
Bent u ZZP'er? Meiwurkje verzorgt afhankelijk van uw wensen de bemiddeling, overeenkomsten, facturen en uw debiteurenbeheer. Zo heeft u meer tijd voor uw eigen werkzaamheden. Dankzij ons grote netwerk kunnen we daarnaast opdrachtgever en ZZP’er verbinden. Bel of mail als u hier meer over wilt weten.