Waar Meiwurkje voor staat

Persoonlijke aandacht, deskundigheid en samenwerken. Onze kernwaarden staan voor wat wij belangrijk vinden en hoe we met elkaar omgaan. Ze houden ons scherp en alert. Wij zetten waarden om in echte daden. We doen. Voor onze uitzendkrachten, maar ook voor werkgevers.

Persoonlijke aandacht

Bij Meiwurkje zijn we altijd bezig om de juiste ‘match’ te maken. Persoonlijke aandacht vinden we daarom belangrijk. Door te weten wie jij bent, kunnen we vraag en aanbod beter op elkaar afstemmen. Zo vinden we de baan die bij je past!

Deskundigheid

Net als jij, zijn wij van veel markten thuis. We zijn je persoonlijke coach en loopbaanadviseur in één. En helpen verder, ook als je op je plek zit. Dat geldt ook voor werkgevers. We blijven net zolang zoeken totdat we de geschikte kandidaat hebben gevonden.

Samenwerken

Van uitzendkracht naar vaste meiwurker. Dat is het doel. Hoe we dat bereiken? Door net iets verder te kijken. Out of the box te denken. Door jou te begeleiden, zodat jij kansen en uitdagingen durft aan te pakken. En omdat we zelf ook echte meiwurkers zijn, doen we dat graag samen met jou.

Gerelateerde documenten: