Horeca

Horeca

Onder de horeca vallen onder meer hotels, pensions, restaurants, cafetaria’s en cafés. Zij vormen samen de traditionele horeca. Daarnaast zijn kampeerterreinen, bungalowparken, kantines en catering eveneens een onderdeel van de horeca. Met regelmaat hebben wij verschillende vacatures open staan in de horeca. Staat er op dit moment geen passende vacature voor jou tussen, loop dan gerust ons kantoor eens binnen of neem contact met ons op. Wij kunnen dan samen bekijken welke mogelijkheden wij te bieden hebben.

Vragen over de sector Horeca?

Wat kan Meiwurkje voor je doen

Ik zoek werk

Bekijk ons actuele aanbod aan vacatures, onder andere in de zorg, techniek, bouw, ICT, detailhandel of horeca. Reageer eenvoudig en snel op de vacatures. Het werk(t) echt!

Ik wil me inschrijven

Niet gevonden wat je zoekt? Schrijf je dan vrijblijvend in! Dan gaan wij voor jou op zoek en houden je op de hoogte van nieuwe, interessante vacatures.

Ik zoek personeel

Met meer dan 20 jaar ervaring en een netwerk van meer dan 500 specialisten ben je bij ons in goede handen om geschikt personeel te vinden. Uitzenden, Payroll, Werving & selectie!

Deel deze pagina