Transport

Transport

Logistiek is meer dan alleen het transport van de ene naar de andere plek. Het is een verzamelterm voor alles wat komt kijken bij het organiseren, plannen, besturen en uitvoeren van een stroom aan goederen vanaf de eerste tot de laatste fase. Om een logistieke processen in goede banen te leiden, kijk je naar het moment waarop de grondstoffen worden ingekocht tot het moment waarop het eindproduct naar de consument gaat. Dit hele traject wordt ook wel de 'logistieke ketting' genoemd. Wij hebben met regelmaat verschillende vacatures in deze sector; van (vrachtwagen)chauffeur tot planner, en van magazijnmedewerker tot heftruckchauffeur.

Vragen over de sector Transport?

Wat kan Meiwurkje voor je doen

Ik zoek werk

Bekijk ons actuele aanbod aan vacatures, onder andere in de zorg, techniek, bouw, ICT, detailhandel of horeca. Reageer eenvoudig en snel op de vacatures. Het werk(t) echt!

Ik wil me inschrijven

Niet gevonden wat je zoekt? Schrijf je dan vrijblijvend in! Dan gaan wij voor jou op zoek en houden je op de hoogte van nieuwe, interessante vacatures.

Ik zoek personeel

Met meer dan 20 jaar ervaring en een netwerk van meer dan 500 specialisten ben je bij ons in goede handen om geschikt personeel te vinden. Uitzenden, Payroll, Werving & selectie!

Deel deze pagina