Op zoek naar geschikte mensen?

Ben jij werkgever en op zoek naar gedreven jong talent? Wij detacheren gemotiveerde potentiële medewerkers die echt bij jouw bedrijf passen. Met meer dan 20 jaar ervaring en een netwerk van meer dan 500 specialisten ben je bij ons in goede handen om geschikt personeel te vinden. Bij Meiwurkje kijken we verder dan enkel een functieomschrijving en een profiel. Jij staat centraal!

Wij verbinden

Wij geloven erin dat we pas geschikte kandidaten kunnen zoeken wanneer we een goed beeld hebben van wat voor mensen binnen jouw organisatie passen. Daarom voeren we altijd een persoonlijk gesprek op locatie.

Zodra we een goed beeld hebben van jouw organisatie en de mensen die daarbij passen, gaan we aan de slag om geschikte mensen te zoeken. Voordat we gaan verbinden willen we ook van hen weten of zij zich zouden zien werken binnen jouw bedrijf. Na de gesprekken ben je vrij om talenten in dienst te nemen of via Meiwurkje onder contract te zetten.

Jij neemt de leiding over je nieuwe werknemer en wij dekken de risico’s.

Mogelijkheden uitzenden en detachering

Uitzenden
U bent op zoek naar een tijdelijke werknemer? Dan adviseren wij u iemand in te huren op uitzendbasis. U zet onze krachten in op het moment dat u ze nodig heeft. De voordelen voor u? Flexibiliteit, kostenbesparing, geen administratieve rompslomp en minder risico. U kunt rekenen op gemotiveerde medewerkers die zich willen inzetten voor uw organisatie. Meiwurkje fungeert als werkgever en vervult daarin dan ook alle verplichtingen.

Lees meer over onze oplossingen zoals detachering en payrolling

Tijdelijk, vast of flexibel personeel

Uitzenden
Payroll
Werving & selectie

Meiwurkje werk(t)
Deel deze pagina

Neem direct contact op